Blog

HTML5 fájlfeltöltés

201312.02
HTML5 file upload

Az internet számos megoldást kínál html5 fájlfeltöltéssel kapcsolatban. Van amiért fizetni kell, hogy letölthesd, van amit ingyen megkapsz. Néhányat megnéztem közülük, de mindig volt bennük valami, amiért a használatuk kényelmetlen volt. Túl voltak bonyolítva, és az egyszerű fejleszthetőségük sem volt garantálva. Akadt köztük ami nem volt responsive, volt amit csak képek feltöltésére lehetett használni. És előfordult olyan is, amit egy oldalon csak egyszer lehetett beilleszteni. Nem tétováztam sokáig, lefejlesztettem egy számomra tökéletesen használható alkalmazást fájlok feltöltésére. És ezt most bárki le is töltheti tőlem. Decemberi ajándék!

Tabletbarát a honlapod adminisztrációs felülete?

201311.12
Mobilbarát adminisztrációs felület

Pályafutásom során rengeteg weboldalt, webáruházat készítettem. Ezek mindegyike kivétel nélkül rendelkezik adminisztrációs felülettel. A honlapon így szinte bármilyen információ módosítható fejlesztői beavatkozás nélkül. Egyetlen egy dolgot nem tudnak, mobil eszközön garantálni a száz százalékos kezelhetőséget. A korszerű drag&drop technikák megbénítják a felületek használhatóságát az érintőképernyőn keresztül. Pár egyszerű lépés, és megoldható lehet, hogy honlapod adminisztrációs felülete mobilbarát legyen.

Blogot indítok

201310.16
Blogot indítok

Számomra új, eddig  ismeretlen vállalkozásba kezdek. Blogot indítok, és általában arról szeretnék majd írni amit a weboldalak készítése közben hasznosnak gondolok. Rengeteg olyan feladatba ütközök amik érdekesek, vagy a megoldásuk rejt kihívást.